Het duurt nog even, maar in maart 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. De Katwijkse VVD is hiervoor al druk bezig met de voorbereidingen. Wil je ook meewerken aan een sterke VVD in de gemeente Katwijk? Word dan lid, denk mee met het verkiezingsprogramma en/of stel je kandidaat voor de gemeenteraad!

 Al vóór de coronacrisis is de VVD in deelgroepjes begonnen met het schrijven van het verkiezingsprogramma. Hiervoor zijn inmiddels al heel wat goede gesprekken gevoerd met inwoners en ondernemers uit onze gemeente. Als politici weten we zelf natuurlijk al een en ander over wat er speelt in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg, maar we kunnen nooit overal zijn en alles horen. Heb je nou ook ideeën die de VVD niet mag vergeten? Stuur ze dan vooral op naar onze nieuwe lijsttrekker Lennart van der Plas, te bereiken via lennart@vvdkatwijk.nl of 06-83566052.

 Daarnaast is de VVD druk bezig met de kandidatenlijst. Daarvoor worden allerlei mensen gezocht: vrouw, man, jong en oud en met verschillende studie- en werkachtergronden. Ook wanneer je (nog) geen lid bent van de VVD, of niet eerder politiek actief bent geweest, ben je van harte welkom om je aan te melden voor een gesprek. Wil je meer informatie over het raadslidmaatschap, of wil je je meteen aanmelden? Neem dan contact op met fractievoorzitter Toon Stegmann via toonstegmann@raadkatwijk.nl of 06-52341420. Als ervaren raadslid kan hij alles vertellen over het raadswerk.

Ook via onze website www.vvdkatwijk.nl is meer informatie te vinden over wat een raadslid zoal doet. Al onze raadsleden werken (bijna) fulltime naast het raadslidmaatschap, dus het is goed te combineren met een vaste baan en/of een gezin. We hopen van je te horen!