Zeezijde organiseert morgen een extra lange koopavond, speciaal voor Vaderdag. Tijdens het shoppen kun je tot 22:00 uur genieten van live muziek en acts in winkelcentrum Zeezijde. Ook is er voor zaterdag een dagprogramma samengesteld. Het hele weekend gelden er speciale acties en aanbiedingen. Heb jij je Vaderdag cadeau al binnen?

Op vrijdagavond rijdt de Karrewiets, een mobiele muziekwagen met een troubadour die zingt en speelt op al zijn instrumenten door het winkelcentrum. De troubadour heeft concurrentie van eenmansorkest Theo’s Mixie Mini Band. Theo speelt accordeon en rijdt rond in zijn gezellige rode wagen.

Zaterdag kom je de Mobiele Winkelwagen tegen, hij zingt op verzoek jouw favoriete nummer. Is dit niet je smaak? Dan rijdt de Fietsende DJ je tegemoet op zijn funky vouwfiets. Jij kiest en hij draait.

Ook zijn er zaterdag verschillende entertainers aanwezig. Mops en Totum, die uit het verre Diamantia naar Nederland zijn gekomen hebben een missie. En wie helpt de kabouters bij het openen van de magische schatkist? Het is ook mogelijk om met de enige echte Mister Bean op de foto te gaan, ben jij geen fan? Niet getreurd, Leeuwenkoning Loekie brult van geluk als jij met hem op de foto wilt.

Er is genoeg te doen, te zien en te kopen. Beleef een gezellig weekend in het centrum én shop je Vaderdag cadeau bij elkaar.