De laatste fase van nieuwbouwwijk Park Rijnsoever gaat ‘bijna’ in de verkoop. Dat laat de projectontwikkelaar weten. In de laatste fase worden twee appartementencomplexen gebouwd met in totaal 30 appartementen en 2 penthouses.

Voor de verkoop van de eerste fase was al veel interesse. Ruim 750 mensen schreven zich vorig jaar in voor één van de 87 rijtjes- en twee-onder-één-kapwoningen. Ook de tweede fase met 22 twee-onder-één-kapwoningen, 2 half vrijstaande en 1 vrijstaande woning is uitverkocht.

Laatste fase
In de laatste fase worden nog twee gebouwen van zes verdiepingen neergezet. De appartementen zijn tussen de 99 m2 en 106 m2 groot. De twee penthouses hebben een oppervlakte van 178 m2.

Alle appartementen worden gasloos, hebben een balkon, een berging en een eigen parkeerplaats.

Vertraging
Huizenzoekers hebben veel geduld moeten hebben voor Park Rijnsoever. De verkoop stond al gepland in het tweede kwartaal van 2018. Het project liep volgens initiatiefnemer Campri vertraging op door een tekort aan mankracht en schaarste aan bouwmaterialen.