De Bibliotheek Katwijk organiseert op zaterdag 19 juni een Online mini Boekstartfestival. BoekStart bestaat tien jaar in Katwijk én viert de eerste landelijke BoekStartdag.

Het online mini festival heeft een afwisselend online programma. Met onder andere een knutselworkshop van Marleen Dijkdrent, een video voor boekentips van voorleescoach Evelien en een muzikale voorstelling ‘Coco kan het!’, in samenwerking met de Muziekschool Katwijk.

De BoekStartdag richt zich op jonge kinderen en hun (groot)ouders. In de BoekStarthoek in de bibliotheek zijn er verschillende boeken te vinden. Zaterdag is er een speciaal kraampje aanwezig tussen 10:00 en 12:00 uur. Het is ook mogelijk om je (klein)kind gratis lid van de bibliotheek te maken via BoekStart.

Het online festival is gratis online te volgen via de festivalpagina. Aanmelden voor de online muziekvoorstelling is mogelijk t/m vrijdag 18 juni, via activiteiten@bibliotheekkatwijk.nl