Met een aankoop niet alleen jezelf, maar ook een ondernemer extra blij maken. VVV Katwijk wil met de nieuwe campagne ‘Koop lokaal’ extra aandacht vragen voor de lokale winkeliers. De campagne wordt opgepakt met vier winkelcentra in de gemeente Katwijk. Samen met VVV Katwijk zetten de winkeliersverenigingen de lokale winkels en horeca in de spotlight. Nico Haasnoot van winkeliersvereniging Zeezijde: ‘Katwijk heeft alles en op deze manier worden de ondernemers in onze gemeente gesteund tijdens een moeilijke periode’.

Corona maakt het de ondernemers niet makkelijk. Toch hebben de winkeliers in Katwijk alles uit de kast getrokken om er alsnog voor hun klanten te zijn. De ondernemers kwamen bij u thuisbezorgen, er werden pasboxen bedacht, nieuwe menu’s op tafel getoverd en er werd tijd voor u vrijgemaakt in de winkels. Nu er steeds meer versoepelingen aankomen, hoopt VVV Katwijk dat de Katwijkers aan de lokale ondernemers blijft denken.

‘Katwijk heeft gewoon alles te bieden’, vertelt Zeezijde bestuurslid Nico Haasnoot. ‘Horeca, natuur, strand en veel mooie lokale winkels. We zijn dan ook heel blij dat we nu weer open kunnen zijn.’ Haasnoot benadrukt ook de belangrijke rol van de winkelcentra in de samenleving. ‘Het zijn vaak de lokale ondernemers die clubs en verenigingen sponsoren. Mensen moeten dit sociale aspect niet vergeten. Winkelcentra zijn veel meer dan alleen maar winkels.’

Video’s
Tijdens de campagne worden de ondernemers van Zeezijde Katwijk, De Hoornespassage, Het Bosplein en winkelcentrum de Hoftuin in Rijnsburg extra in het zonnetje gezet. Iedere week verschijnen er op de Facebookpagina van DIT! is Katwijk nieuwe video’s en foto’s die laten zien wat de winkelcentra in deze gemeente te bieden hebben.

Winactie
Houd de social media van DIT! Is Katwijk in de gaten. Hier wordt binnenkort ook een leuke winactie gedeeld.

Steun de ondernemers in Katwijk en koop lokaal.