Twee fictieve Katwijkse scholieren spelen de hoofdrol in een nieuwe thriller van Thomas Olde Heuvelt. Het boek ‘Orakel’ speelt zich af in Katwijk en Noordwijk.

Het verhaal
Op weg naar het Northgo College in Noordwijk ontdekten twee Katwijkse scholieren, Luca Wolf en Emma Reich, een achttiende-eeuws zeilschip in het bollenveld. Het schip, de Orakel, bleek een spookschip te zijn. Drie leerlingen van het Northgo College en vijf agenten van het Noordwijkse politiekorps zijn op mysterieuze wijze in het schip verdwenen. De geheime dienst staat voor een groot raadsel en wil de vermissingszaak in een doofpot stoppen.

Schrijver Thomas Olde Heuvelt wil dat de lokale mensen zelf ook deel uit gaan maken van het avontuur. De schrijver roept alle Katwijkers op om een plek uit het boek te bezoeken en daar een selfie of foto te maken en te posten op Instagram of Facebook. Gebruik hierbij de hashtag #OrakelKatwijk. Op deze manier maak je gelijk kans op een gratis boek.