Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de installatietechniek? Bij Van der Niet kunnen we wel wat extra handjes gebruiken!

Zelfstandig monteurs (W of E)

Ben je een echte vakman en is zelfstandig werken voor jou geen probleem? Dan hebben we een match! Wij zijn namelijk op zoek naar:

  • Zelfstandig monteurs werktuigbouwkundige installaties
  • Zelfstandig monteurs elektrotechnische installaties

Vakmensen genieten bij ons veel vrijheid om projecten zelfstandig en op basis van eigen verantwoordelijkheid af te ronden. Wie in staat is om zonder direct toezicht goed, snel en net vakwerk te leveren zit gebeiteld!

Technisch tekenaars (W of E) 

Voel jij je als een vis in het water als het gaat om het ontwerpen en uittekenen van installaties in Autocad en vind je het leuk om daarnaast ook contact te onderhouden met de opdrachtgever? Wij hebben plek voor:

  • technisch tekenaar of modelleur werktuigbouwkundige installaties
  • technisch tekenaar of modelleur elektrotechnische installaties

Als tekenaar ben je in staat om voor meerdere projecten binnen de woningbouw (complexe) installaties te ontwerpen. Ook ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van technische vraagstukken. Je stemt alle gegevens van het project af en coördineert de technische installaties met andere disciplines die betrokken zijn in het project.

Coördinator burgerwerk/uitvoerder, W-installaties 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het coördineren van het burgerwerk W. Daarnaast ben je uitvoerder W voor een beperkt aantal projecten. De werkzaamheden worden uitgevoerd zowel op kantoor als op de bouwplaats. Iets voor jou? Solliciteer dan direct!

Katwijks familiebedrijf

Van der Niet Katwijk B.V. is al meer dan 60 jaar een begrip in de regio. We werken veel samen met de Katwijkse bouwbedrijven maar ook buiten Katwijk staan we goed bekend als betrouwbare partner. Een goede werksfeer vinden wij erg belangrijk. Daarom krijg je bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid en zorgen we goed voor ons personeel. Het is geen toeval dat veel medewerkers lang bij ons in dienst blijven!

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatie naar info@pvdniet.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.