Hoekstra Wheels heeft De Peuk in Valkenburg op het oog als noodlocatie. De Valkenburgse fietsenmaker moet door de brand die zijn zaak verwoestte noodgedwongen op zoek naar een tijdelijk onderkomen.

Op 21 februari brak er een grote brand uit in het pand bij Hoekstra Wheels aan de Torenvlietslaan. De brand verwoestte het hele bedrijf van de fietsenmaker en bezorgde ook naastgelegen bedrijven veel schade.

Begin deze week werden de resten van Hoekstra Wheels volledig afgebroken. De fietsenmaker vertelt in een update dat er hard gewerkt wordt aan een noodlocatie. De pijlen zijn gericht op jongerencentrum De Peuk aan het Rekreatiepad in Valkenburg. ‘

De Peuk in Valkenburg (Foto: Katwijk Actueel)

Hier gaan wij dan direct na het verkrijgen van een vergunning van start’, schrijft Hoekstra Wheels in de update. ‘Wij zijn hard bezig met afwikkeling van de schade, maar dit kost helaas heel veel tijd.’

Klanten van de fietsenwinkel kunnen terecht bij de winkel in Wassenaar die bereikbaar is via het telefoonnummer 070 4443485.