Bij Tuincentrum De Uiver staan de bloemen en kerststukken onder een tent. Bij een geïmproviseerde kassa in een houten blokhutje kunnen mensen de bloemen, planten, kerstbomen en overige artikelen afrekenen. Het is even schakelen voor eigenaar René Ravensbergen, maar het tuincentrum aan de Rijnstraat in Katwijk aan den Rijn mag tot zijn grote opluchting buiten open blijven. 

De lockdown is een flinke domper voor het tuincentrum. Maar Ravensbergen is blij dat er voor zijn tuincentrum nog mogelijkheden zijn.

Ravensbergen: ‘We hebben een assortiment van bloemen, planten, kerstbomen, stukjes, bakjes en openhaard hout naar buiten weten te verplaatsen. De winkel zelf is gesloten, maar als mensen op zoek zijn naar iets kunnen we het binnen nog wel halen’.

Alle overige artikelen kunnen besteld worden. Dit kan bij De Uiver worden opgehaald, maar het tuincentrum biedt ook een bezorgservice aan.

Vuurwerk kan hier online besteld worden.

De Uiver blijft open volgens de reguliere openingstijden.

OPENINGSTIJDEN
Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00