Op oudjaarsavond zenden wij op onze Facebookpagina de spelshow ‘Ik hou van Katwijk’ uit, een variant op het landelijk bekende spelletjesprogramma ‘ik hou van Holland’. Twee teams met Katwijkers, Rijnsburgers, en Valkenburgs gaan in de Theater Hangaar met elkaar de strijd aan. De show start om 21.00 uur en duurt tot middernacht. Naast alle spelletjes en muziekrondes schakelen we tussendoor LIVE naar Podkat, die op locatie is in Katwijk, om te zien hoe Katwijk deze jaarwisseling viert.

Om toch wat gezelligheid de huiskamer in te brengen, ontwikkelt de gemeente Katwijk, in samenwerking met Katwijk Actueel, Podkat en RTV Katwijk, een speciaal programma voor oudjaarsavond. Van 21.00 uur tot middernacht kun je kijken naar een uniek spelprogramma met muziek, humor en gezelligheid.

Katwijkse spelletjes
In het spelprogramma nemen twee teamcaptains onder leiding van wethouder Adger van Helden en wethouder Gerard Mostert het tegen elkaar op. De captains worden bijgestaan door bekende inwoners uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. In verschillende spelrondes wordt er keihard gestreden. De verjaardag van Dirk Schipper wordt gevierd met een bom, de deelnemers moeten Katwijkse woorden spellen, de stratenkennis wordt op de proef gesteld en er worden nog veel meer spelletjes gespeeld.

Bekende Katwijkse zangers
Naast spelletjes is er ook veel ruimte voor muziek. Bekende Katwijkse artiesten vormen eenmalig de ‘I love Katwijk’-band en zorgen voor swingende hoogtepunten en hilarische momenten. Net als in het landelijke programma speelt de band liedjes in een creatieve vorm. De teamleden moeten raden welk nummer wordt gespeeld.

Live tussenmomenten
Tijdens de spelshow schakelen we regelmatig live over naar bepaalde plaatsen in ons dorp voor een interview of omgevingsbeeld om zo toch een beetje het oudjaarsavond-gevoel te brengen.

Kortom, stem op oudjaarsavond uw tv af op RTV Katwijk of bekijk de stream op Katwijk Actueel, van 21.00 tot 00.00 uur.