Ruim 2.500 belangstellenden hebben zich ingeschreven voor het nieuwbouwproject Oeverpolder. Dunavie bouwt aan de Hoorneslaan een appartementencomplex met 52 gasloze appartementen. Het aantal inschrijvingen overtreft ruimschoots het aantal huizen.

De inschrijving sloot vorige week vrijdag. De kandidaten die in aanmerking komen voor een woning hebben op vrijdagavond van Dunavie bericht ontvangen.

De grote belangstelling voor sociale huur en nieuwbouw was in september ook al duidelijk bij de nieuwe sociale huurwoningen aan de Prins Bernhardlaan. Daar kwamen bijna 1500 mensen op de 25 sociale huurwoningen af.

Bijna 1500 inschrijvingen voor nieuwe sociale huurwoningen Prins Bernhardlaan

Oeverpolder is een groter project dan de Prins Bernhardlaan. In het appartementencomplex komen in totaal 52 volledig gasloze woningen met een eigen warmtepomp en boiler. Elke woning beschikt over 6 zonnepanelen die op het gezamenlijke dak worden geplaatst.

Huurprijzen
42 woningen worden verhuurd voor 619 euro (exclusief servicekosten) en 10 appartementen voor 737 euro (exclusief servicekosten).