Bibliotheek Katwijk organiseert samen met Nostalgisch Katwijk en Katwijk Actueel de quiz ‘Nostalgisch Katwijk’. Dertig vragen waarbij foto’s van plekken en personen uit Katwijk de basis vormen. Ga thuis de competitie aan, test je kennis over nostalgisch Katwijk en speel mee op woensdag 9 december van 20.00 tot 21.00 uur. De quiz wordt live uitgezonden op onder andere de Facebookpagina van Katwijk Actueel. 

De quiz start op 9 december om 20.00 uur: iedereen kan vanuit huis meespelen. De quiz met 30 vragen wordt gepresenteerd door Lenny Remmelzwaal en Jacqueline van Duijvenboden van Nostalgisch Katwijk. In de bibliotheek zijn vier Katwijkers (Anneke van Duijn-Schaap, Nel Noort, Heleen Schoneveld-Van der Plas en Lies van Beelen) uitgenodigd om de quiz ter plekke mee te spelen. Na de quiz worden de antwoorden met de deelnemers besproken en kan iedereen zelf concluderen wie er het meest weet van de geschiedenis van Katwijk. Rond 21.00 uur sluiten we het Katwijks nostalgisch uurtje af met de uitreiking van de prijs.

Gratis meedoen vanuit huis
De quiz met Nostalgisch Katwijkis gratis en openbaar te volgen via een livestream op de Facebookpagina’s van Bibliotheek Katwijk, Nostalgisch Katwijk, en Katwijk Actueel.

Als je een reminder wilt ontvangen, dan kun je een mailtje sturen naar apauwels@bibliotheekkatwijk.nl. Op 9 december krijg je dan een link toegestuurd naar de live-uitzending die om 20.00 uur begint.