Frank Ruigrok staat trots met zijn gezin voor zijn kersthuis. Op de gevel speelt een korte kerstfilm, omlijst met warme lichtjes. Vanuit de tuin klinken de welbekende kerstgeluiden. Er zat een maand voorbereiding in, maar dat was het volgens hem allemaal waard.

Het gezin aan de Thorbeckestraat in Katwijk aan Zee is dol op kerst. Dit jaar wilde Frank extra groot uitpakken, om bij mensen weer een glimlach op het gezicht te toveren.

Dat lukt. De reacties stroomden binnen, nadat iemand uit de familie een filmpje van het huis maakte en op Youtube plaatste. Voorbijgangers blijven voor het huis staan om de kerstshow te bewonderen. Frank geniet ervan.

Frank krijgt nu regelmatig de vraag of hij volgend ook andere huizen kan versieren. Maar daar gaat hij niet aan beginnen. Te veel werk.

Wel heeft hij voor volgend jaar alweer nieuwe plannen voor zijn eigen huis.