Burgemeester Cornelis Visser heeft bij vier drugsdealers een gebiedsverbod opgelegd. Het gebiedsverbod duurt drie maanden en geldt voor de gebieden waar de dealers in de gemeente actief waren. Het viertal krijgt een boete als ze toch in die gebieden verschijnen.

Drugsoverlast
In de afgelopen periode zijn deze vier dealers met een handelshoeveelheid drugs aangehouden door de politie. Eerder dit jaar zijn aan acht andere drugsdealers in Katwijk maatregelen opgelegd, nadat zij door de politie met drugs op straat waren aangehouden. Daarnaast worden deze dealers door de Officier van Justitie vervolgd wegens overtreding van de Opiumwet.

Heeft u het vermoeden van drugshandel bij u in de buurt, bel dan altijd de politie via 0900-8844 of als u liever anoniem wilt blijven, bel Misdaad Anoniem 0800-7000.