De Albert Heijn aan de Zeilmakerstraat in Katwijk aan Zee heeft tijdelijk twee beveiligers. De extra versterking moet deze drukke dagen voor extra veiligheid en een goede doorstroming van het aantal klanten in de winkel zorgen.

De supermarkt roept iedereen op om alleen naar de winkel te komen. Tijdens drukke momenten is er een looproute om de winkel in en uit te komen.

De Albert Heijn vroeg de gemeente ook om uitbreiding van de winkeltijden om de drukte te verspreiden. De gemeente gaf daar alle supermarkten toestemming voor.

Supermarkten mogen voor kerst langer open om drukte te spreiden

Volgens een woordvoerder van de Albert Heijn, zijn er meerdere vestigingen in het land die op dit moment beveiliging inzetten. ‘Zij zorgen voor een goede doorstroming van het aantal klanten in de winkel én het winkelcentrum. Dit draagt bij aan veilig en prettig winkelen en werken’, laat de woordvoerder weten.