Bouwvakkers en machines zijn druk bezig geweest bij het appartementencomplex Oeverpolder aan de Hoorneslaan. Het nieuwbouwproject van Dunavie wordt in 2021 opgeleverd. Vanaf dinsdag 1 december kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor één van de 52 woningen. Voor de nieuwsgierige mensen onder ons: je kunt binnen alvast een kijkje nemen dankzij een video.

Er komen in totaal 52 volledig gasloze appartementen in het complex met elk een eigen warmtepomp en boiler. Elke woning beschikt over 6 zonnepanelen die op het gezamenlijke dak worden geplaatst.

Huurprijzen
42 woningen worden verhuurd voor 619 euro (exclusief servicekosten) en 10 appartementen voor 737 euro (exclusief servicekosten).

Impressie tweekamerwoning

Impressie driekamerwoning

Inschrijven
Vanaf dinsdag 1 december start de inschrijfperiode. Die loopt tot vrijdag 11 december 17.00 uur. Dunavie gaat daarna aan de slag met de inschrijvingen. Begin van 2021 worden de huurders geselecteerd, die daarna hun woningen kunnen uitkiezen.