Wil jij aan de slag bij een gezellig en informeel bedrijf? Wij zoeken fulltime/parttime productiemedewerkers.

Iedere dag komen er verse bloemen en planten binnen. Deze worden naar de juiste afdeling verplaatst, gefotografeerd en geüpload naar de webshop, besteld door klanten, gepickt voor bestellingen, ingepakt en vervolgens gaan ze op transport naar onze klanten. Dit alles gebeurt in één dag! Op ieder gebied zijn medewerkers nodig die met plezier en precisie ervoor zorgen dat de bestellingen compleet en netjes bij onze klanten aankomen. Kom jij onze ‘Flower Family’ versterken? Reageer op onze vacature.

Wij vragen
  • Geen specifieke werkervaring
  • Enthousiaste en positieve instelling
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Beheersing van de Nederlandse taal
Wij bieden
  • Goed salaris
  • Werken in een gezellig team
  • Informele sfeer
  • Mogelijkheid tot fulltime en parttime dienstverband
  • Werktijden in overleg
Over Heemskerk Flowers

Onze klanten kopen 24/7 hun producten via onze gebruiksvriendelijke webshop. Persoonlijk contact en tevredenheid van onze klanten vinden wij heel belangrijk en staat bij ons op nummer één. We are customer care; wij staan voor kwaliteit en service en maken het zakendoen zo efficiënt mogelijk voor onze klanten. Dit doen wij met meer dan 250 gepassioneerde medewerkers die hart voor de zaak hebben. Onze kernwoorden zijn Passie, Professioneel, Innovatief en Trots! Wij zitten gevestigd op de bloemenveiling in Rijnsburg aan de Laan van Verhof 65.

Heb je interesse? stuur dan je CV en motivatie naar René van den Akker: r.vandenakker@heemskerkflowers.com