De Bethelwijk Hervormde gemeente en de Babtisten gemeente Katwijk hebben bijna 1.000 euro opgehaald voor dagbesteding Keuringsdienst de Goerie in Katwijk. De opbrengst wordt gebruikt voor een viskar, die iedere laatste zaterdag van de maand op de Goerie zal staan.

Keuringsdienst de Goerie is een dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking. De Goerie is gevestigd in het clubhuis van ijsclub Voorwaarts in Katwijk. Elke week komen hier mensen bijeen voor verschillende klusjes en activiteiten.

De Bethelwijk Hervormde gemeente en de Babtisten gemeente Katwijk hebben tijdens de Sing in op zondag 6 september collecte gehouden voor Keuringsdienst de Goerie.
Cliënten van de dagbesteding gaan ervoor zorgen dat de viskar gebruikt wordt, zodat iedereen uit de wijk een lekker visje kan komen halen.