De Zeeweg richting strand is vanaf aanstaande maandag tot en met donderdag afgesloten. De afsluiting is ter hoogte van de rotondes van de Koningin Julianalaan en Karel Doormanlaan. Op 24 augustus is de Zeeweg ook afgesloten.

‘Er worden dan werkzaamheden aan de weg uitgevoerd zodat de naastliggende bushaltes kunnen worden ingericht als R-net bushalte’, schrijft de gemeente Katwijk op haar website. De busreizigers van lijn 31 en 90 kunnen op- en uitstappen bij een tijdelijke halte aan de Koningin Julianalaan naast het gemeentehuis.

‘Het autoverkeer wordt omgeleid via de Industrieweg. Fietsers worden via het gemeentehuis en de Nieuwe Duinweg omgeleid’, schrijft gemeente Katwijk.

In de week van 24 augustus vinden er ook werkzaamheden plaats. Het asfalt wordt tussen 19.00 uur en 06.00 uur in beide rijrichtingen vervangen.