De Zeeweg tussen de rotondes Koningin Julianalaan en Karel Doormanlaan richting het strand blijft langer afgesloten. ‘Vanwege het warme weer zullen deze werkzaamheden een paar dagen langer duren’, laat de gemeente Katwijk weten. Dit deel van de Zeeweg wordt nu van maandag tot en met 27 augustus opnieuw afgesloten.

Op de Zeeweg worden werkzaamheden uitgevoerd aan de bushaltes, die worden ingericht als een R-net bushalte. Deze werkzaamheden zouden eigenlijk afgelopen donderdag al klaar zijn.

De geplande nachtafsluitingen van maandag 24 tot vrijdag 28 augustus in verband met asfalteren gaan door volgens de planning.

Voor de bus lijnen 31 en 90 richting strand kunt u gebruik maken van de tijdelijke halte naast het gemeentehuis op de Koningin Julianalaan. Het autoverkeer wordt omgeleid via de Industrieweg. Fietsers worden via het gemeentehuis en de Nieuwe Duinweg omgeleid.