VV Katwijk heeft besloten om geen supporters van tegenstanders toe te laten tijdens de oefenwedstrijden op sportpark De Krom. Uitsluitend leden en sponsors mogen naar de wedstrijden komen kijken. Komende zaterdag komt VVSB op bezoek.

Voorzitter Arjan Broekhof van VVSB toont begrip: โ€˜We moeten de beslissing respecterenโ€™. Hij geeft aan dat het voor iedereen een lastige tijd is.

De leden en sponsors van VV Katwijk mogen ook niet zomaar naar de wedstrijd komen kijken. Alle toeschouwers moeten een gezondheidsverklaring invullen. De verklaring kan zowel digitaal als op papier worden ingevuld.

โ€˜Op de gezondheidsverklaring worden, naast uw persoonlijke gegevens (i.v.m. een eventueel contactonderzoek nadien) een aantal vragen over uw gezondheid gesteld. Dit formulier wordt 4 weken bewaard en daarna vernietigd.โ€™, schrijft VV Katwijk op haar website.