Twee bezoekers van café The Pocket aan de Badstraat in Katwijk aan Zee zijn besmet met het coronavirus. De GGD adviseert mensen die op zaterdag 25 juli tussen 21.00 en 23.30 uur in het café zijn geweest en klachten hebben, zich te laten testen op het virus.

De GGD heeft deze week The Pocket benaderd, nadat duidelijk werd dat iemand met het coronavirus een bezoek heeft gebracht aan het poolcafé. Deze man of vrouw had op dat moment nog geen klachten. De persoon werd later pas ziek en bleek na een test het virus bij zich te dragen.

Inmiddels is er ook een tweede persoon met het coronavirus gevonden die ook die avond in het poolcafé is geweest.

Volgens de GGD is het nog niet duidelijk of besmetting in het café heeft plaatsgevonden, maar dat is evenmin uit te sluiten.

‘Vandaar dat we iedereen, die op genoemde datum en tijd aanwezig was, oproepen zich te laten testen als een van onderstaande klachten zich voordoet, ook al zijn de klachten mild’, schrijft de GGD in een oproep.

Klachten
Bij klachten kun je contact opnemen met de GGD op 085-0782878. Noem bij het bellen het nummer: 37373 en vermeldt dat het kan gaan om bezoek bij café The Pocket. Als dat nodig is, word je getest op COVID-19.