De Rijnsburgse Huibert en Reina Kralt verschijnen vrijdag 28 augustus in het programma ‘Bed & Breakfast’. In het programma van Omroep Max testen B&B-houders elkaars onderneming. Wat zullen de andere ondernemers van de B&B in de Rijnsburgse Petrakerk vinden?

In Rijnsburg kochten Reina en Huibert de Petrakerk waar ze zijn getrouwd en bouwden deze om naar een Bed & Breakfast.

Het stel gaat in het programma op bezoek bij de B&B van Inge en Guy in Gelderland. Deze B&B heeft een aantal themakamers, inclusief 3D geprinte wc-rolhouders. Daarnaast overnachten ze bij Joliene en Wilco die eigenhandig hun huis bouwden. Zij nemen de gasten mee naar een drijvende boerderij. En natuurlijk slapen de stellen ook allemaal een nacht in de Petrakerk.

Tijdens hun bezoek aan elkaar, onderwerpen ze elkaars Bed & Breakfast aan een grondig onderzoek. Ondertussen proberen ze hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving tijdens verschillende uitjes.

De aflevering is te zien op vrijdag 28 augustus om 20.30 uur bij Omroep Max op NPO 1.