Tips voor vaderdag

Zondag 21 juni is het weer vaderdag. Zoek je nog een leuk en origineel cadeau? Bekijk dan deze vaderdagtips van Katwijkse ondernemers en voorkom dat je op het laatste moment een fles wijn uit de kast moet inpakken.

Vaderdagbox
Verras je vader met een origineel cadeau in een leuke box. Voor deze vaderdagbox hebben Echte Bakker Den Dulk, de Two Chefs Brewing en charcuterie.nl de handen in ineengeslagen. Het verrassingspakket is gevuld met een bierbrood en een heerlijke focaccia van Bakkerij Den Dulk. Voor op het brood zit er eigengemaakte aioli, kruidenboter en ongeëvenaarde cocktailsaus bij. De Two Chefs Brewing heeft twee funky biertjes aan het pakket toegevoegd. Verder zit er ook nog heerlijke rilettes en vleeswaren van charcuterie.nl in. Een mooi pakket voor de vader die wel van een hapje en een drankje houdt.

Bestel hier de vaderdagbox.

Stoere vaders
Is jouw vader een stoere vent die eens lekker verwend moet worden? Dan is hij bij Barbershop Kapper Carl aan het juiste adres. De vaders kunnen zich lekker laten verwennen met een klassieke old-skool shave. Naast de cadeaubon voor deze ‘shave’ zijn er in de winkel ook producten te verkrijgen die leuk zijn als origineel cadeau voor je vader.

Bee Honest Men Hair & Bodywash Eucalyptus
Shop nu je vaderdagcadeau bij de nieuwe Holland & Barrett in Katwijk. Maak je vader blij met de verkwikkende Bee Honest Men Hair & Bodywash Eucalyptus. Deze 2-in-1 douchegel zorgt voor een milde reiniging gecombineerd met natuurlijke actieve stoffen zoals biologische essentiële eucalyptusolie en De Traay Honing. Nu voor slechts 5.09. Bezoek de winkel aan de Badstraat 3.

Boeken
Voor een goed boek kun je terecht bij Christelijke Boekhandel Het Baken aan de Secr. Varkevisserstraat 37. Een aanrader voor de Katwijkse vaders is het Katwijks Woordenboek, die onlangs is verschenen.

Wees er wel snel bij, want de laatste exemplaren vliegen de deur uit!