Op het skatepark bij Scum naast de noordduinen werd het moeilijk om anderhalve meter afstand te houden. Door de grote drukte moest het skatepark zelfs bijna gesloten worden. Dankzij een reserveringstool, bedacht door een moeder van een jonge skater, kan de skatebaan toch open blijven.

Op de skatebaan zijn maximaal 20 personen tegelijk toegestaan. Jongeren moeten vooraf een tijdblok reserveren om toegang te krijgen tot de baan. Als de jongeren een tijd hebben gereserveerd, mogen zij 1,5 uur lang gebruik maken van de skatebaan.

Jongeren die niet gereserveerd hebben, worden weggestuurd. Handhavers van de gemeente Katwijk controleren de kinderen en het terrein.

De skatebaan bij Scum Katwijk dreigt wegens aanhoudende drukte en samenscholing preventief gesloten te worden. Alleen samen kunnen we dit voorkomen! Hoe?! Check het filmpje???? #samentegencorona(DEEL DIT BERICHT ZOVEEL MOGELIJK!)

Geplaatst door Jongerenwerk Welzijnskwartier KRV op Zaterdag 11 april 2020