Thuiswerken ook voor wethouders en burgemeester even wennen

Veel mensen moeten op dit moment thuiswerken vanwege het coronavirus. Zelfs de wethouders en burgemeester proberen zo veel mogelijk thuis te werken. Maar dat is nog wel even wennen, vertellen de wethouders in het thuiswerkjournaal aan alle medewerkers van de gemeente Katwijk. Een nieuwsgierig zoontje op schoot tijdens een belangrijke vergadering of in gebarentaal uitleggen dat de speaker het niet doet. Thuiswerken is niet makkelijk.

In het thuiswerkjournaal van de gemeente Katwijk worden alle medewerkers wekelijks op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen binnen de organisatie. In deze speciale aflevering kregen de medewerkers even een hart onder de riem van het college van burgemeester en wethouders. Het college vindt het thuiswerken ook maar niks en mist alle collega’s.