The Guilty Six maakt ‘quarantaine medley’ voor thuiszitters

The Guilty Six is al sinds december 2017 niet meer op een podium gesignaleerd, maar zijn digitaal toch weer bij elkaar gespot. De Katwijkse band wilde iets speciaals doen voor alle mensen die op dit moment thuis zitten. Geen coronalied, maar een medley met hits waar mensen blij van worden.

Vanwege het coronavirus is het advies ‘Blijf thuis’. De bandleden hebben zich daar zoals je in de videoclip ziet, netjes aan gehouden. In de video is een oude bekende te zien: Bas Wassenaar vanuit Noorwegen. Alex Spek is als nieuw gezicht toegevoegd aan de band.
De band is afgelopen najaar weer bij elkaar gekomen voor nieuwe medley’s. De bandleden hebben nog geen concrete plannen voor optredens. Dat is in deze tijd met corona ook nog heel onduidelijk.