De Katwijkse bakker Bakkerij Haasnoot is vanavond op televisie te zien in het programma BinnensteBuiten. In de aflevering die vanavond om 18.50 uur wordt uitgezonden op NPO2 gaat culinair expert Alain Caron bij de Katwijkse bakker op bezoek om zeekaak te proeven.

Chefkok Alain Caron heeft vijftien kookboeken geschreven en was onder andere jurylid bij het programma Masterchef op Net 5 en De Nieuwe Lekkerbek op Omroep Max.

In BinnensteBuiten gaat de chefkok naar plekken in Nederland waar bijzondere producten vandaan komen. Vanavond is dat Katwijk met haar zeekaak. In Bakkerij Haasnoot wordt de zeekaak nog iedere dag gebakken en verkocht.

Het programma is dagelijks te zien bij de KRO-NCRV. Iedere aflevering wordt er aandacht besteed aan huis en interieur, tuin en natuur en eten en drinken.

BinnensteBuiten, vrijdag 3 april om 18.50 uur op NPO 2.