De Valkenburgse Rosalie van der Does geeft een kijkje achter de deuren van garageboxen. De student fotografeert voor haar afstudeerproject garageboxen die niet meer ‘ouderwets’ als garagebox worden gebruikt. Boxen die nu bijvoorbeeld worden gebruikt als hobbyplaats of als opslag voor een bijzondere verzameling. Is jouw garage omgetoverd tot museum of weet je zelf niet meer wat er staat? Van der Does is nog op zoek naar mensen met een garagebox.

‘Ooit zijn garageboxen gebouwd om de, toen nog niet zo weerbestendige, auto in te parkeren. Dat is veranderd’, schrijft Van der Does. De fotografe wil graag laten zien wat mensen tegenwoordig doen met hun garagebox.

Foto: Rosalie van der Does

Ze zoekt dus garages die niet worden gebruikt om een auto in te parkeren. Vind je het niet erg om jouw garage te laten fotograferen? Stuur dan een bericht naar info@rosaliefotografie.nl. De foto’s zijn anoniem. Eigenaren en locaties worden niet in verband gebracht met de foto van de garagebox.