Physic Point sport door met workout video’s voor thuis

Allesreiniger, emmers of een flesje water. Physic Point in Katwijk aan den Rijn zet alles in om de sporters van de sportschool toch nog te kunnen laten sporten.

Alle sportscholen in Nederland moesten onlangs de deuren sluiten vanwege het coronavirus. De sportcentra moeten in ieder geval tot en met 6 april gesloten blijven om verspreiding van het virus in te dammen.

Voor wat afleiding en om de sporters toch te laten zweten heeft Physic Point direct Sociaal Content Creators ingeschakeld voor videocontent. Met allesreiniger, emmers en een flesje water blijkt er nog heel veel mogelijk te zijn.

De leden kunnen dankzij de video’s de komende drie weken thuis een aantal lessen volgen. Een workout of the week, XCO of Pilates. Houd de Facebookpagina en het Youtubekanaal van Physic Point in de gaten voor nieuwe video’s.

Bekijk boven het artikel de eerste workout.