We willen de week weer positief beginnen. Vorige week zijn er weer genoeg positieve acties voorbij gekomen. Onder andere pizza’s voor zorgmedewerkers en kinderen kunnen op berenjacht.

Pizza
Domino’s Pizza bezorgde vorige week tientallen gratis pizza’s bij de Wilbert in Katwijk aan den Rijn. De zorgmedewerkers waren hier erg blij mee na een lange dag werk.

Mondkapjes
Nog steeds worden er op plekken mondkapjes ingeleverd. De mondkapjes zijn hard nodig in de zorg. Het Centrum voor Tandheelkunde in de Hoornes overhandigde 200 mondkapjes aan de wijkagent. De politie zorgt ervoor dat de mondkapjes op een goede plek terechtkomen.

Ja mooie gebaren en initiatieven, daar krijgen wij in deze tijd niet genoeg van. Het tandheelkundigcentrum in de Hoornes overhandigt op deze foto 200 mondkapjes aan @politie_gerwin. Gewoon super????????#dh247

Geplaatst door Politie Katwijk – ZH op Woensdag 25 maart 2020


Work-outs

De sportscholen zijn verplicht dicht vanwege het coronavirus. Veel sportscholen hebben daarom besloten om geen abonnementsgeld te incasseren. Ook Physic Point in Katwijk aan den Rijn rekent geen geld meer voor de leden. Om de leden nog wel fit te houden, worden er speciale thuis work-outs aangeboden.

Ook Katwijk Events houdt de mensen in beweging. Samen met beweegcoach True-D zijn er op verschillende locaties bij flatgebouwen gesport en gedanst. Mensen konden vanaf hun balkon meedoen.

Wat begon als een grapje werd werkelijkheid:*BEAT CORONA WITH MOVES* #truedbeweegcoach #dreamsoundentertainment #katwijkevents en Patricia hebben een hele week bij flats in Katwijk mensen weten te motiveren te sporten en dansen op hun balkons of galerij voor hun deur. In een nare tijd voor allen waar weinig tijd is om buiten te zijn of om te bewegen met elkaar in de frisse lucht, hebben wij een poging gedaan mensen uit hun huis te krijgen (in acht neming RIVM maatregelen). En met succes!De Torenflats/ Willem de Zwijgerlaan/ Cleyn Duin/ Bernardlaan en tot slot de Willy Sluiterstraat hebben allen heel goed meegedaan. Bedankt voor jullie enthousiasme!Wil je blijven bewegen? #truedbeweegcoachWil je op de hoogte zijn van leuke events zodra we weer naar buiten mogen? #katwijkeventsEen dj nodig of geluid? #dreamsoundentertainment#Katwijk #samenstaanwesterk #ditiskatwijk #katwijksepost #corona #strijdtegencorona #sport #bewegen #muziek #events #dans #workout #buren #

Geplaatst door Katwijk-Events op Zondag 29 maart 2020

Berenjacht
In Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg verschijnen allemaal beren. De knuffelbeesten worden door mensen voor het raam gezet voor een ‘berenjacht’. Zondag waren er al meer dan 1.000 beren. Klik hier voor de berenjacht in deze gemeente.