Na twee jaar wachten gaat het eerste deel van nieuwbouwproject Park Rijnsoever eindelijk in de verkoop. De verkoop van de eerste 87 woningen werd meerdere keren uitgesteld. Inschrijven voor één van de nieuwbouwwoningen kan vanaf 18 maart.

In totaal staan er 144 woningen gepland in Park Rijnsoever. De nieuwbouw is een project van Campri Vastgoed. Het bedrijf bouwt naast Park Rijnsoever ook de nieuwbouwprojecten Hof van Zilt (32 woningen) en Parc Catwijck (23 woningen) in de Duinvallei. Het is nog niet duidelijk of deze projecten binnenkort ook van start gaan.

Vertraging
Huizenzoekers hebben veel geduld moeten hebben voor Park Rijnsoever. De verkoop stond al gepland in het tweede kwartaal van 2018. De projecten liepen volgens Campri vertraging op door een tekort aan mankracht en schaarste aan bouwmaterialen.

Vertraging voor nieuwbouw in Zanderij en Rijnsoever

Na bijna een jaar stilte op social media kondigde het project vorige week aan dat de eerste huizen in de verkoop gaan.

Het eerste gedeelte van Park Rijnsoever bevat 25 rijwoningen aan het water, 44 rijwoningen in een hof en 18 twee-onder-één-kapwoningen. De prijzen variëren tussen de 307.000 euro en 635.000 euro.

Op woensdag 18 maart start de verkoop van de 12 hofwoningen. Op zaterdag 21 maart gaan de overige 57 hof- en waterwoningen en 18 twee-onder-één-kapwoningen in verkoop.