Nieuwe strandhuisjes voor strandpaviljoen Zee en Zon

Zee en Zon heeft vandaag zes gloednieuwe strandhuisjes geplaatst naast het strandpaviljoen. De eerste boekingen stromen al binnen. Tussen de boekingen zitten ook een aantal Katwijkers, die een weekje op het eigen strand willen slapen. Erg leuk, vindt eigenaar van Kees van Duijn.

De komende tijd worden de huisjes ingericht en ‘getest’ door proefslapers.

De vakantiehuisjes zijn helemaal in de stijl van het strandpaviljoen. ‘Zes echte mini Zee en Zonnetjes’, vertelt Van Duijn.

In het huisje van 35m2 is plek voor vijf personen. Het huis heeft een ruime vide met 2 slaapplaatsen met uitzicht op zee en een slaapkamer met een 2-persoonsbed. De woonkamer heeft nog een slaapbank voor een vijfde persoon. Natuurlijk is er ook een keuken en badkamer aanwezig.

Slapen in één van de huisjes kan vanaf maart. Een strandhuis boeken kan hier.