De vier Oranjeverenigingen hebben grote namen gestrikt voor het dance evenement op vrijdag 1 mei in één van de hangaars op voormalig Vliegkamp Valkenburg. Op het evenement dat in het teken staat van 75 jaar bevrijding staan onder andere Kriss Kross Amsterdam en Lucas & Steve.

De Oranjeverengingen in de gemeente Katwijk hebben dit jaar de krachten gebundeld. Gezamenlijk organiseren de vier verenigingen een groot aantal activiteiten.

Bekijk hier de activiteiten

Eén van die activiteiten is het dance evenement in de hangaar op voormalig vliegkamp Valkenburg. Kriss Kross Amsterdam is onder andere bekend van de hits ‘Hij is van mij’ en ‘Moment’. Op dit moment staan ze in de top 40 met het nummer ‘Loop niet weg’.

Ook Lucas en Steve zijn geen onbekenden en staan op grote internationale festivals.

Naast Kriss Kross Amsterdam en Lucas & Steve staat ook DJ Jor-D op het podium.

De kaartverkoop van Liberty Dance start op vrijdag 28 februari.