Op de kruising van de Schelpendam en de Zuidstraat in Katwijk zijn vanmiddag twee auto’s zwaar beschadigd en is er een lantaarnpaal gesneuveld. Het ongeval vond plaats toen een van de twee bestuurders probeerde uit te parkeren.

Omstanders die zagen dat de bestuurder al moeite had met uitparkeren, zagen een fractie later de auto over de weg heen vliegen. Daarbij raakte de bestuurder een andere auto en een lantaarnpaal. Een bewoner van de straat schrok zich een hoedje toen zij de auto bijna recht op haar huis af zag komen.

Beide auto’s raakten flink beschadigd, maar de inzittenden kwamen met de schrik vrij. Na een korte controle door het ambulancepersoneel mochten zij op eigen voeten weer hun weg vervolgen. De voertuigen worden door een berger weggehaald en de bestuurder moest zijn rijbewijs inleveren.