De politie kijkt tevreden terug op de jaarwisseling. Volgens de politie was de sfeer op straat goed. Vanaf het moment dat er om 18.00 uur vuurwerk afgestoken mocht worden, is de politie 21 keer in actie gekomen. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

De politie heeft een aantal meldingen gehad van vuur op straat, illegaal vuurwerk en geluidsoverlast.

De brandweer is een aantal keren uitgerukt voor containerbranden en kleine brandjes. In de gemeente zijn geen grote branden geweest.

De jaarwisseling is in Rijnsburg voor ons rustig verlopen. Zo zijn we 2 keer ter plaatse geweest voor een buitenbrand…

Geplaatst door Brandweer Rijnsburg op Woensdag 1 januari 2020

 

De hulpdiensten werden even opgeschrikt met een melding over een brand op het dak van de witte kerk aan de Boulevard in Katwijk aan Zee. Uiteindelijk bleek er geen brand te zijn en ging het om rook vanuit de CV-ketel. Dit werd al snel opgelost.

Foto: Studio Stache