Veel inwoners van Katwijk hebben zich vorige week negatief geuit over de plannen om de dokterspost in Voorhout te sluiten. Sinds zaterdag is er een petitie geopend met als doel het behoud van de dokterspost.

Wij inwoners van de duin- en bollenstreek willen niet dat de huisartsenpost in Voorhout gaat sluiten omdat de huisartsenpost van de LUMC op de termijn ook gaat sluiten, en het is niet verantwoordelijk om een half uur of langer met een patiënt te gaan rijden zeker niet als er file is wat best vaak gebeurd in onze regio.Johnathan Schreuder
Link naar de petitie

 

De ChristenUnie Katwijk maakt zich ook zorgen over het plan om de dokterspost in Voorhout te schrappen en heeft het college hier vragen over gesteld.

Gisteravond heeft de fractie informatieve vragen gesteld over het sluiten van de dokterspost Voorhout. De ChristenUnie…

Geplaatst door ChristenUnie Katwijk op Donderdag 23 januari 2020