Barry Badpak, Snollebollekes en Lamme Frans krijgen dit jaar met carnaval concurrentie van een Katwijker. De Katwijkse dj Martin Hus (dj Martiens) heeft samen met Slechte Grappen en Harde Rammers een carnavalsnummer gemaakt. Hus hoopt dat zijn nummer ‘We gaan nog niet naar huis’ een grote carnavalskraker wordt.

Hus werkte vorig jaar al samen met Barry Badpak aan het nummer ‘Koning van de feestweek’. Zijn nieuwe partner van Slechte Grappen is geen onbekende in de carnavalwereld. In 2018 hij maakte hij het nummer ‘Kratje bier’ en en vorig jaar scoorde hij met het nummer ‘Geef ons maar bier’.

Het nummer ‘We Gaan Nog Niet Naar Huis’ is dit keer niet gebaseerd op een hit. Iets wat bij ‘Kratje Bier’ (Krantenwijk van Lil Kleine) en ‘Geef Ons Maar Bier’ (YMCA van The Village People) wel het geval was.