Katwijker nieuwe eigenaar van Electro World IJsselmuiden

Eric Zuijderduijn staat even stil en lacht. ‘Het voelt nog niet alsof dit van mij is.’ De nieuwe eigenaar van Electro World IJsselmuiden moet nog even wennen, maar is dolblij dat hij straks de deuren van zijn eigen winkelpand mag openen.

De Katwijker is bekend van de Phone House aan het Emmaplein in Katwijk. Veel klanten denken dat hij hier de eigenaar van is, maar dat is niet zo. Dat de bezoekers van de zaak dat denken is niet zo gek. Zuijderduijn is dol op ondernemen en wil graag laten zien wat hij allemaal in zijn mars heeft. Het ondernemen kriebelt al jaren bij hem. De kans om een eigen bedrijf te starten, laat hij dan ook niet voorbij gaan.

Vanaf 1 februari is Zuijderduijn officieel de nieuwe eigenaar van Electro World IJsselmuiden. De frisse ondernemer is blij dat hij zich op dit bedrijf en het verkopen kan storten. In het verleden heeft hij al eens voor de Electro World gewerkt en met meer dan 20 jaar verkoopervaring voelt deze zaak goed. ‘Dit voelt als een warm nest. Ik weet hier van de hoed en de rand.’ Zijn passie ligt in het verkopen, iets waar hij straks volop mee aan de slag kan. ‘Mensen verheugen zich op de aankoop van een product. Dan zijn we toch allemaal weer even een klein kind. Als mensen hier blij de deur uitlopen met hun nieuwe aanwinst, ben ik tevreden.’

Het pand krijgt een frisse nieuwe uitstraling. Zuijderduijn wil een aantal dingen aanpassen voor meer sfeer. ‘Ik wil het nog wel een beetje eigen maken.’

Electro World IJsselmuiden opent op zaterdag 1 februari haar deuren aan Herenstraat 37 in Voorhout. Zuijderduijn nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen.