Op 17 december zal minister van Financiën Wopke Hoekstra (CDA) het officiële startsein geven voor de oprichting van de regionale jongerenafdeling van het CDA, het CDJA Duin- & Bollenstreek. Hoekstra zal een speech houden en er is ruimte om vragen te stellen aan de minister.

Het CDJA is de jongerenafdeling van het landelijk CDA. Het CDJA Duin- & Bollenstreek heeft als doel om zoveel mogelijk jongeren te betrekken bij de politiek en wil opkomen voor de belangen van jongeren in onze streek. ‘Denk daarbij aan onderwerpen als huisvesting voor jongeren’, aldus bestuurslid Willem Nagtegaal uit Rijnsburg. ‘In alle dorpen in de regio is dat een groot probleem.’

De oprichtingsbijeenkomst van het CDJA Duin- & Bollenstreek zal plaatsvinden op 17 december vanaf 19:15 uur in Het Koetshuis van Kasteel Keukenhof, Kasteel Keukenhof 1 in Lisse. Iedereen is van harte welkom om onder het genot van een hapje, een drankje en muziek de oprichting van het CDJA mee te komen vieren. Meerijden naar Lisse? Stuur even een berichtje naar secretaris@cdakatwijk.nl om te carpoolen.