Katwijkers hoeven deze kerst volgens Greetz geen overvolle brievenbus met kerstkaarten te verwachten. Uit het jaarlijkse kerstkaartenonderzoek van Greetz (online wenskaarten) blijkt dat Katwijkers gemiddeld 2,7 kerstgroeten in de bus krijgen. Dat is veruit het laagste aantal in de regio en minder dan het landelijk gemiddelde van 4,4 kerstkaarten per inwoner.

Gemeente Westvoorne is, met gemiddeld 9,3 kerstkaarten per inwoner, dé kerstkaarten-gemeente van Nederland. Nergens in Nederland worden meer kerstkaarten bezorgd.

In de Bollenstreek worden de meeste kerstkaarten verstuurd naar inwoners uit de gemeente Hillegom. In die gemeente ontvangen de inwoners gemiddeld 5,2 kaarten per persoon. Ook Teylingen (4,8) en Lisse (4,4) scoren bovengemiddeld goed. Inwoners van buurgemeenten Oegstgeest (5,2) en Leiden (4,3) kunnen ook rekenen op meerdere kerstkaarten. Noordwijk (4) scoort iets minder goed dan gemiddeld, maar nog wel beter dan Katwijk.