Leerlingen van het Andreas College doen onderzoek naar de aantrekkelijkheid van het winkelcentrum in Katwijk aan Zee. Door middel van een enquete proberen de leerlingen zoveel mogelijk vragen beantwoord te krijgen over de naamsbekendheid, sfeer en soorten winkels van Zeezijde. Het onderzoek moet uiteindelijk een plan opleveren hoe het winkelcentrum aantrekkelijker gemaakt kan worden.

Het onderzoek is een casus bedacht door de Zintuigfabriek en Winkeliersvereniging Zeezijde. De Zintuigfabriek werkt met scholen samen en biedt casussen aan voor profielwerkstukken. Deze casussen zijn ontwikkeld in samenwerking met lokale ondernemers, in dit geval Zeezijde.

De winkeliersvereniging werkt op dit moment samen met de gemeente, ondernemers en vastgoedbeheerders aan het Kom-In-Actie-traject. Dat plan moet het centrum van Katwijk sterker op de kaart zetten. Het onderzoek van de leerlingen kan goede input leveren voor het Kom-In-Actie-traject.

Jacco Star, Dirk Meyvogel, Lars Kuijt en Lars Grutter zijn de mannen die Zeezijde uiteindelijk een verbeterplan presenteren. De leerlingen kunnen uw hulp nog goed gebruiken.

U kunt de jongens helpen door hier de enquete in te vullen.