Bij een ongeval op de N206 in Katwijk is zaterdagochtend vroeg een auto op een paal geklapt. Alle drie de inzittenden zijn gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Studio Stache ©

Vanaf de weg naar de auto zijn lange remsporen te zien in het gras. De dienst verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval door middel van sporenonderzoek op de plaats van het ongeval. Met bloedonderzoek moet worden onderzocht of de bestuurder eventueel onder invloed was of niet.

Foto: Studio Stache ©

De paal waar de auto tegenaan is gereden is een camerapaal om de provinciale weg in de gaten te houden. Het bijbehorende kastje is ook geraakt en ligt enkele meters verderop in de berm.

Voor het ongeval werd ook een traumahelikopter opgeroepen omdat de bestuurder van het ongeval zichtbaar letsel had aan zijn gezicht. De traumaheli werd uiteindelijk gecanceld en mocht terug naar zijn thuisbasis in Rotterdam.