RKBS De Horizon voert woensdag een positieve actie uit. Onderwijsvakbonden hadden woensdag een landelijke staking gepland, maar deze is onzeker nadat het Kabinet 460 miljoen euro beschikbaar stelt voor salarisverhoging en werkdrukvermindering. De Horizon gaat niet staken, maar gooit de deuren open om nieuwe collega’s aan te trekken in het onderwijs.

Directeur Herbert van Elteren: ‘Wij denken op De Horizon dat het onderwijs eens positief naar voren moet worden gebracht. We moeten met elkaar nieuwe collega’s vinden, ze zijn immers zo hard nodig. Want ondanks alle verhalen in de media is en blijft ‘leerkracht zijn’ zo’n fantastisch beroep’.

De school zet de deuren open voor iedereen die belangstelling heeft om leerkracht te worden. ‘Een kijkje in de keuken.’

Bent u geïnteresseerd dan kunt u zich via de mail aanmelden bij hvanelteren@sophiascholen.nl . Van Elteren: ‘De koffie en thee staat klaar en u kunt de sfeer proeven van onze onderwijswereld en alles vragen. Natuurlijk mag u dit bericht ook bij mogelijk andere belangstellenden onder de aandacht brengen’.