Update 27 september
Op vrijdagavond is de brandweer van Rijnsburg weer uitgerukt voor een melding brandgerucht aan de Stephana van Rossumstraat. Op locatie aangekomen hebben zij geen brand aangetroffen. Het vermoeden is dat de bewoner van het huis de geur van de brand van gisteravond heeft geroken.

Uit onderzoek van de politie is gebleken dat alle drie de branden zijn ontstaan door brandstichting.

*Brandstichting woningen Stephana van Rossumstraat*Op zaterdag 7, zondag 15 en donderdag 26 september heeft er korte…

Geplaatst door Politie Katwijk – ZH op Vrijdag 27 september 2019

Origineel bericht

De brandweer van Rijnsburg is donderdagavond uitgerukt voor een brandgerucht in de Stephana van Rossumstraat te Rijnsburg. In de straat aangekomen troffen zij een brand aan in het dak van een schuurtje achter de woningen. Het is de derde brand in korte tijd die de bewoners van de straat doet opschrikken.

Op 7 en 15 september rukte de brandweer ook al uit naar aanleiding van een brand in de straat. De politie heeft na de eerste brand al een onderzoek uitgevoerd bij de bewoners in de straat, maar is donderdagavond weer langs alle deuren geweest om aan nieuwe informatie te komen. Het onderzoek loopt nog en brandstichting wordt niet uitgesloten.

Foto: Studio Stache