Oud-profvoetballer Rafael van der Vaart en presentator Jan Joost van Gangelen brachten in aanloop naar de derby van dinsdagavond een bezoekje aan Katwijk. De twee praten met Katwijkers op de Boulevard en bij Ouwehand Vis. Daarna voorspellen ze de uitslag. Wie denken ze dat gaat winnen? Quick Boys of VV Katwijk?

Het tweetal was in Katwijk voor de opnames van een mini-serie van de KNVB. In die serie gaan Van Gangelen en Van der Vaart op pad in aanloop van een bekerwedstrijd.

Voor deze aflevering werd de wedstrijd tussen Quick Boys en VV Katwijk uitgelicht.

Onvoorspelbaar: Rafael en Jan Joost en de derby van Katwijk

De volgende ronde van de TOTO KNVB Beker staat weer voor de deur. Tijd voor Rafael van der Vaart en Jan Joost van Gangelen om de balans op te maken in Katwijk. Wie wint de bekerkraker tussen V.V. Katwijk en Quick Boys?

Geplaatst door KNVB op Donderdag 19 september 2019

De wedstrijd begint dinsdagavond om 18.45 uur op sportpark Nieuw Zuid.