Prinsessen verblinden Valkenburgs gezin

Drie Disneyprinsessen lachen lief naar vader Tommy. De Valkenburger wordt er echter niet vrolijk van en zijn kleine meid ook niet. Buitenbos Customs ontvoerde zijn auto en zorgde ervoor dat dochter Roos voortaan als een prinses achterin kan zitten.

Het zonnescherm op de auto van Tommy en Patricia helpt volgens het stel maar weinig. Het scherm is aangeschaft voor hun dochter die op de achterbank veel last heeft van de zon. ‘De zon komt er altijd net nog een beetje doorheen’, vertelt moeder Patricia.

Buitenbos Customs uit Katwijk weet wel raad met de ramen van de auto. De ouders leveren de auto in, zonder te weten wat ze te wachten staat. ‘Spannend’, vindt Tommy. ‘Ik ben benieuwd wat ze ervan maken. Ik hoop dat ik straks van de prinsessen af ben en gewoon weer met een nette auto door het dorp kan.’

Abdullah Attaie van Buitenbos gaat aan de Scheepmakerstraat in Katwijk aan de slag met de auto. De ramen worden geblindeerd, zodat dochter Roos straks niet meer met samengeknepen oogjes achterin zit.

Volgens Abdullah hebben geblindeerde ramen veel voordelen. ‘Het houdt de warmte buiten, biedt meer privacy en het geeft de auto een sportieve uitstraling. Als de klant erin rijdt, merkt hij dat het veel koeler is in de auto.’

In nog geen drie uur tijd kan Tommy zijn nieuwe ramen bewonderen. ‘Ontzettend gaaf’, reageert de Valkenburger enthousiast. Het ziet er netjes en strak uit. Het is mooi afgewerkt. Dit is veel beter dan die zonneschermpjes.’

Je auto laten blinderen kan al vanaf 149 euro. Naast het blinderen van je ramen kun je hier ook terecht voor het wrappen van je auto en autoreclame. Buitenbos Customs is te vinden aan Scheepmakerstraat 21 in Katwijk. Het bedrijf is te bereiken via het telefoonnummer 071 408 6737 of via een email naar info@buitenbospc.nl.