Zaterdag is het weer tijd voor Reuring aan Zee. Een aantal jaar geleden deed nog bijna iedere strandtent mee aan het muziekevenement, maar nu haken steeds meer paviljoens af. Strandpaviljoen Zand doet het tegenovergestelde. Zij doen dit jaar voor het eerst mee.

Tijdens Reuring aan Zee staan bij een aantal strandpaviljoens podia met muziekoptredens. Bijna alle strandtenten deden mee aan het jaarlijkse evenement, maar in 2015 bereikte het feest een dieptepunt. Maar twee strandtenten deden toen nog mee. In 2016 werd het roer omgegooid. Het evenement zou kleinschaliger worden met minder grote podia. In dat jaar waren er weer zes deelnemers.

Dit jaar lijken er weer wat strandpaviljoens af te haken.

Paal 14, SandCbar en Zomers doen nog wel mee. Strandpaviljoen Zand doet dit jaar voor het eerst mee aan het muziekfestijn.