Het aanbod is groot op de Toeristenmarkt in Katwijk aan Zee. Maar wat valt er te scoren en wat gaat er allemaal mee naar huis?

De markt staat iedere dinsdag van 25 juni tot en met 27 augustus van 13.00 tot 21.00 uur in het centrum van Katwijk aan Zee.

Wekelijks zijn er een groot aantal marktkramen te vinden met een divers aanbod. Elke week is er een ander thema. De themamarkten zijn te vinden op het Andreasplein.

Dinsdag 6 augustus: De gezond en gelukkig markt

Deze markt rond het thema welzijn zit vol interessante en verrassende informatie over gezondheid en geluk. Van aloë vera producten tot zelfgemaakte jam en van (stoel)massages tot vrolijke cadeauartikelen. Er zijn allerlei demonstraties en presentaties en diverse gratis workshops. De gezond en geluk markt is een actieve markt waar het plezier van af straalt en geluk wordt gedeeld. Zoals ieder jaar is er weer de “weggeefwinkel”-kraam, waar u gratis leuke hebbedingetjes kunt ophalen. Ook zijn net als vorig jaar diverse professionals van “Bewust Bollenstreek” aanwezig. Dus kom voor je portie dagelijks geluk naar deze bijzondere markt. ’s Avonds zal er een muzikaal optreden zijn van Duo C Kwadraat.

Dinsdag 13 augustus: Kids party

Hier draait alles om het kind. Er zijn allerlei kinderactiviteiten zoals schminken, cupcakes bakken en versieren, glittertattoo’s aanbrengen, tasjes pimpen en sieraden maken. Word model in één dag met een echte catwalk, inclusief verkleden, visagie en hairstyling. De kinderen zullen zich niet vervelen!

Dinsdag 20 augustus: Kunst in Katwijk

KuCo (een samenwerkingsverband van kunstenaars, kunstvormen en kunststromingen) organiseert een kunstmarkt. Verschillende kunstvormen worden gepromoot. Kunstenaars uit Katwijk en de regio zijn aanwezig.

U kunt meedoen aan workshops en er wordt kunst gepresenteerd. Ook is er een gedichtenmarathon en er wordt “en plein air” geschilderd. Een interessante en actieve dag die u zeker niet mag missen. ’s Avonds is er een muzikaal optreden.

Dinsdag 27 augustus: Vrijwilligersmarkt

Verschillende organisaties en verenigingen uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg presenteren wat zij binnen hun organisatie doen op het gebied van vrijwilligerswerk. Misschien vindt u de leuke uitdaging die u zoekt! Vrijwilligerswerk kan uw leven verrijken. Bovendien is het voor mensen die op dit moment geen betaald werk hebben een prachtige gelegenheid om in de werksfeer te blijven. Kom gerust even langs, ook als u niet direct op zoek bent naar vrijwilligerswerk. Voor meer informatie over de vrijwilligersmarkt kunt u contact opnemen met Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt (vip@welzijnskwartier.nl).