Johan Derksen organiseert een benefietconcert voor de Katwijkse Alexandra Jolanda Plug. Bij de zangeres en chauffeur van Derksen is slokdarmkanker vastgesteld. De voetbalanalist wil met het concert geld ophalen voor Plug, die door de behandelingen van haar ziekte geen inkomsten meer heeft.

De Katwijkse, ook wel bekend als blueszangers AJ Plug, was onder andere te zien in de theatertour van Derksen: ‘Johan Derksen Keeps The Blues Alive’. Voor dit jaar stonden er nog vele optredens voor haar op de planning. Die optredens moest ze afzeggen. Ook haar werk als chauffeur voor Derksen heeft ze moeten stoppen.

Ja…hoe ga je dit nou vertellen…..Ik begrijp de vragen via mail en pbtjes over wat er nu aan de hand is, ook omdat…

Geplaatst door AJ Plug op Maandag 1 juli 2019


Concert

Tijdens het benefietconcert in Assen op 10 augustus in de Bonte Wever treden onder andere Danny Vera en Erwin Java op. Tickets voor dit concert vind je hier.

Derksen wil ook nog een tweede benefietconcert in Katwijk organiseren.